Your Only Competition is Yourself

by

Ce ai făcut astăzi pentru visul tău?

Suntem capabili de lucruri mărețe însă ne lăsăm infulențați de incertitudini, de teamă, de eșec și de persoanele din jurul nostru.

Calea spre succes și spre o viață fericită nu are lift, trebuie să urci scările. Pot fi multe suișuri și cobrâșuri, important este să nu renunți ci să continui să mergi înainte.

Uneori viața poate fi nedreaptă și te poate doborâ într-o secundă, totul depinde de tine, vei rămâne doborât sau vei decide să te ridici și să lupți pentru visul tău?

Eu lupt și nu, nu am regrete. Dacă ar fi să privesc în trecut și să stau de vorba cu mine la vârstă de 18 ani aș spune cu tărie și clar că sunt mândră, da, sunt mândră de ceea ce am realizat până în prezent. Nu, nu mă refer la diplomele și la educația primită, pe care nu o să le înșir niciodată aici, sunt mândră că de fiecare dată când viață m-a doborât am știut să găsesc puterea să o iau întotdeauna de la zero.

Mă întrebi dacă mai pot?“, răspunsul meu ar fi “Da, mai pot! Viață nu este niciodată perfectă dar are un scop și cred că știu care-i acela!

s2

În trecut totul pentru mine a fost ca o competiție, îmi doream să fiu cea mai bună în orice. Poate că nu tot timpul ideile mele au fost cele mai bune, poate că nu am fost mereu cea mai bună, însă am fost acolo. Am luptat, am depus efort, m-am sacrificat pentru ceea ce mi-am dorit. Târziu mi-am dat seamă că tocmai această “calitate” m-a ajutat până în prezent. M-a ajutat pe mine ca om, m-a format ca persoană, pentru că deveneam mai bună (zi de zi) pentru mine.

Dacă crezi că poți face ceva, deja ești la jumătatea drumului! Trebuie doar să crezi, ești sigura persoană care ia decizii în viață ta!

Nu contează că greșești, oricine greșește, important este să încerci și să nu ai regrete. E nevoie de curaj că să încerci! E nevoie de curaj să o iei de la zero, e nevoie de curaj să reușești!

Gândește! Ce ai dori să faci astăzi pentru visul tău? Ce ai făcut acum o luna pentru visul tău?

Nu există rețetă spre succes însă există o rețetă către un “TU” care își construiește calea spre succes. Încetează să te gândești la trecut, sau la viitor, trăiește prezentul cu intensitate și luptă pentru visul tău! Nu, nu este ușor și nimeni nu o să lupte în locul tău.

b39a4796-2

Că să îți transformi visele în realitate trebuie să încetezi să visezi și să îți dorești să reușești. Fii motivat, alege înțelept, gândește pozitiv!

Mai jos veți găsi câteva principii (dacă le pot spune așa) care vă vor ajută în călătoria voastră către succes:

  1. Alege să fii fericit/a oamenii fericiți sunt mai motivați;
  2. Fii competitiv/ ă  depășește-ți barierele, învață ceva nou în fiecare zi, (după cum spuneam mai sus) acest lucru te ajută în călătoria de a te descoperi pe tine, ca persoană;
  3. Spune-mi cu cine umbli că să-ți spun cine ești“, bănuiesc că deja ați auzit acest proverb, este cât se poate de valabil și în cazul de față. Înconjoară-te de persoane care să te motiveze, cel mai rapid mod de a reuși ceea ce ți-ai propus este ca și persoanele din jurul tău să te susțină și să creadă în tine.
  4. Oferă-ți timp – Investește în tine, investește în visul tău însă trebuie să îți asumi riscul că acesta o să îți ia timp până să devină realitate, nu te descuraja, lucrurile potrivite vin la momentul potrivit.
  5. CREDE ÎN TINE – Singura ta competiție este mintea ta! Crede în tine, aceasta este calea spre succes. Niciodată nu renunța, dacă o faci vei găsi doar scuze. Îndrăznește să gândești măreț, niciodată nu se știe când visul tău ar putea deveni relitate!

b39a4786

Singura competiție care conteaza este cu tine insuți! Deci, lupți pentru ceea ce contează cu adevărat? Ești o persoana mult mai bună decât ai fost ieri? Ce ai făcut astăzi pentru visul tău?

There is no elevator to success. You have to take the stairs.

b39a4805

b39a4815

OUTFIT:

Shirt: ZARA

Skirt:  ZARA

Choker: Stradivarius – SHOP HERE

Shoes: ANCHE Fashion

Bag: Trussardi Jeans – ANCHE Fashion

Photos: Moments 2 Last

Make-up: M.A.C Promenada Mall Bucuresti – Laura Atanasoaie Make-up Artist

7

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *