The magic of Christmas

by

Ești totuna cu ceea ce gândești! Dacă alegi să trăiești în prezent vei avea o viață fericită!

Vreau să îmi exprim recunoștința pentru toate persoanele pe care le-am întalnit și oamenii minunați ce au contribuit la cine sunt astăzi, fară voi nu aș fi reușit să fiu cine sunt.

b2

La momentul în care voi citiți aceste rânduri eu cu siguranță mă bucur de momentul prezent, așa cum ar trebui să o faceți și voi. Mai exact trebuie să renunțați la lucrurile mici negative, la stresul și la problemele din viața voastră.

Cum? Simplu! Încetați să mai trăiți în trecut sau în viitor, trăiți în prezent! Când tu citești aceste rânduri eu nu am acces la telefon, laptop, internet, sunt în mijlocul naturii, cu familia, ma bucur de clipa prezentă și de viață.

b3

Trebuie să conștientizezi că fiecare moment din viața ta este un miracol iar tu trebuie să-l întelegi.

Privește pentru o clipă și reflectă la ceea ce îți dorești cu adevărat, fii mai aproape de pieteni, de familie sau de lucrurile ce te fac fericit, doar așa vei putea avea o viață împlinită. Nu trebuie să ai bani sau ultimul model de iphone ca să fii fericit, fericirea vine din lucrurile zilnice și ți-o creezi singur.

b6

Am facut o mică paranteză despre clipa prezentă pentru că este foarte important să definim cine suntem noi ca persoane.

Astăzi vreau ca voi toti să fiți fericiți, uitați de grijile zilnice și acordați-vă momente de respiro, nu decât astăzi ci în fiecare zi!

Una dintre bucuriile mele zilnice este el, BIBI. Care astăzi sărbătorește un an de existență, nu știu cum să mă exprim în cuvinte însă este tot ceea ce mi-aș fi putut dori acum un an de zile. Mulțumesc că exiști pentru mine.

b4

b5

Nu vreau să repet aceeași placă veche cu ‘Să fim mai buni’ pentru că am văzut atâta răutate în ultima vreme încât nu știu cum arată sufletul acelor oameni.

Eu adun în jurul meu oamenii ce îmi susțin ideile, ce gândesc și simt aproape la fel ca și mie, același lucru ar trebui să-l faci și tu, adună în jurul tau oamenii ce te reprezintă, nu pompierii ce îți sting idealurile.

b7

 

Un altfel de video ce promovează momentul prezent este acesta: WOW TEA

 

Sper să aveți un Crăciun așa cum v-ați dorit!

Sărbători fericite tuturor!

Ne revedem după data de 27 Decembrie!

b8

b9

bib2

 

6

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *