Schauma Nature Moments

by

După cum bine știți s-a lansat o nouă gamă de șampoane Schauma Nature Moments. Nu aveam atat de mari așteptări pentru că de obicei eu nu prea îmi schimb șampoanele însă am decis să le dau o șansă.

Schauma Nature Moments Florentina Rusev Blog 7

Schauma Nature Moments Florentina Rusev Blog 8

Gama cuprinde patru noi sortimente, toate cu esențe de origine 100% naturala fiind testate dermatologic.  Acestea fiind: Succulent Raspberry& Sunflower Oil –șampon și balsam, Honey Elixir& Barbary Fig Oil – șampon și balsam, Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera – șampon și balsam, Provence Herbs & Lavender – șampon.

Schauma Nature Moments Florentina Rusev Blog 3

Datorită faptului că la începutul anului am decis să aleg o culoare mai deschisă pentru părul meu și l-am agresat, am decis că cea mai potrivita varianta din gamă adaptată părului meu ar fi cea pentru părul vopsit, mai exact  Succulent Raspberry& Sunflower Oil

Are un parfum placut de zmeură ce mi-a invadat toată casa de îndata ce am terminat cu spălarea părului. Mama fiind la mine a uimit-o mirosul și a dorit să încerce și ea șamponul (ce să-i fac, i-am dat :))) ).

Schauma Nature Moments Florentina Rusev Blog 4

Ei, bine! Nu mă așteptam să își facă treaba atât de bine, lasă un păr mătăsos, plin de volum și de o aromă fresh de zmeură, ce durează până la două zile. (Ceea ce v-am aratat și pe Insta Stories 🙂 ).

Este blând cu pielea capului și are un pH neutru, ceea ce îl duce spre excelent! Îmi plac aromele naturale și consider că noile șampoane Schauma sunt foarte reușite și ar trebui să le încerci și tu!

Schauma Nature Moments Florentina Rusev Blog 5

Ca și plusuri în urma folosirii, după aproape o lună de zile:

  1. Miros intens natural de zmeură;
  2. Curăță în profunzime părul;
  3. Oferă mai mult volum;
  4. Oferă strălucire naturală părului.

Nu știu dacă pot încadra acest lucru pe lista de “minusuri” însă mi se pare că are o textură destul de lichidă și că la fiecare spălare am folosit mai mult produs decât trebuia. Apoi la o analiză mai atentă mi-am dat seama de fapt că orificiul pentru dozarea produsului este destul de mare, astfel poți să dozezi o cantitate mult mai mare decât îți este necesar.

Schauma Nature Moments Florentina Rusev Blog 2

Schauma Nature Moments Florentina Rusev Blog 6

Este un produs bun, reușit și accesibil, prețul acestuia fiind în jur de 8-10 lei. Cool, nu?!

Încearcă-l și lasă-mi comentariu mai jos cu părerea ta! 🙂

#Buzzstore #BuzzSchauma #NaureMoments

5

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *