PREMIUM Selection d’Or

by

Sunt o fană a produselor naturale și în special a uleiurilor fie că sunt ele pentru aromaterapie sau odorizante.

Iar când Solaris a lansat noua gamă PREMIUM Selection d’Or by SOLARIS am fost super încântată, mai ales că aveam deja de la ei cumpărate: ulei de Flori de Tei  (iubesc mirosul de flori de tei, mi se pare cel mai delicat miros din câte există), lavandă și trandafiri.

Când s-a lansat noua gamă am testat următoarele uleiuri: Mentă, Protocală (pe care deja îl aveam achiziționat din gama Premium, de la Craciun dacă nu mă înșel), Lavandă, Tea Tree și Eucalipt.

Nu vreau să vă mai plictisesc cu beneficiile fiecărui ulei pentru că deja sunt sigură că le știți iar dacă nu le știți prietenul nostru Google o să vă ajute imediat! 🙂

O să va spun cum folosesc eu uleiurile de la ei! Și pentru ca cel, dar cel mai citit articol de pe blog a fost cel în care vorbeam despre stilul meu de viață sănatos, știu că m-ați întrebat de alimentație și despre modul cum folosesc uleiurile.

Ei bine, vă las mai jos câteva metode pe care eu le practic.

Uleiul de lavandă

Un ulei versatil pe care îl iubesc nespus de mult. În ultima perioadă sunt cam obsedată de lavandă și o folosesc cam în toate produsele cosmetice.

Acesta poate fi folosit atat pe post de “somnifer natural”,  diluat în uleiul de masaj obișnuit sau adăugat în diverse creme sau produse cosmetice. (Adaug ulei de lavandă și în scrubul pentru corp)

Vreau să știți că este o diferență foarte mare între ulei odorizant și ulei esențial. Uleiul odorizant nu este natural pe  cand uleiul esențial este natural și nu este toxic.  Dacă doriți să-l consumați și pe cale internă de preferat  este să nu o faceți fără acordul unui medic.

ulei de lavanda esential selection solaris

Uleiul de mentă

V-am mai spus că iubesc menta, da, atunci când este în limonadă sau în stare naturală (plantă) . 

De aceasta dată l-am folosit, nu foarte mult, pentru tratarea indigestiilor. Cum? Am presărat câteva picături în lampa de aromaterapie și l-am lăsat să-și facă efectul 🙂 .

Momentan nu l-am folost prea mult pentru că nu este unul dintre preferatele mele, însă acesta poate fi folosit pentru a trata acneea în bai cu abur, împotriva iritațiilor, pentru tratarea diverselor probleme respiratorii sau pentru prevenirea gripei.

ulei de menta selection dor sloaris premium olis

Uleiul de portocală

Alături de cel de lavandă este unul dintre favoritele mele. Mirosul lui mă duce cu gândul la iarnă și la serile cand citeam ghemuită lângă șemineu.

Cum îl folosesc? Pe acesta îl folosesc pentru maștile faciale. Preferatele mele sunt cele cu argilă, mai exact argilă albă deoarece îmi pot face o mască personalizată (în funcție de ceea ce îmi doresc pentru tenul meu). Uleiul de portocală este foarte bun pentru ten, avand proprietăți antiinflamatorii și este un foarte bun calmant.

ulei de portocala selection dor sloaris premium olis

Uleiul de Tea Tree

Trebuie să recunosc că până să îl primesc de la Solaris nu l-am achiziționat. Nu l-am folosit în produsele cosmetice deoarece mirosul lui este unul puternic pe care personal nu îl pot suporta pentru mult timp. Însă am observat atunci când am avut probleme respiratorii m-a ajutat foarte mult. Dar repet, nu l-am folosit nici pentru asta ci pentru a  da un nou miros locuinței, l-am folosit mai mult pe post de ulei odorizant.

gama de uleiuri esentiale premium solaris selection d or tea tree oil

Uleiul de Eucalipt

Nu v-am povestit aici (nici nu aveam cum)  dar in luna Ianuarie “m-a prins”  o răceală gravă, aproape 2 săptămâni am avut probleme si și nu am reușit să scap de ea. Ciudat pentru că eu răcesc foarte, dar foarte greu și în ultimii ani pot număra pe degete de câte ori am racit, mai exact o singură dată.

Ei bine țin să vă anunț că uleiul esențial de eucalipt face minuni când ai nasul înfundat! Un remediu 100% natural ce funcționează instant. Este un ajutor în lupta cu răceala și gripa având un efect cu adevărat calmant.

gama de uleiuri esentiale premium solaris selection d or

BONUS, mai folosesc ulei de trandafir (tot printre preferatele mele) și ulei de roiniță.  Le puteți găsi  tot în noua colecție Solaris, pe care sincer vă recomand să le încercați!

Uleiul de trandafir îl folosesc cel mai mult în loțiunile de corp iar pe cel de roiniță în combinație cu baza de machiaj deoarece are un efect hidratant și în plus îmbunătățește aspectul liniilor fine și a ridurilor.

ATENȚIE! Uleiurile trebuie să le folosiți diluate, aveți grijă să nu le folosiți în stare nediluată caci vă pot face mai mult rău decat bine. (iritații, alergii, ș.a.m.d)

 

Cei de la Solaris au un pachet foarte drăguț și la un preț foarte bun pe care îl puteți găsi aici.

Voi ați încercat produsele lor? Daca da, aștept păreri în secțiunea de comentarii și poate facem un giveaway!

4

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *