MOMENTS TO LAST A LIFETIME

by

Mi-as dori ca toate momentele sa dureze o vesnicie. Ma rog, mai putin “bad times”, dar stiti si voi cum este ‘Un sut in fund, un pas inainte.’  Cand vreau sa ma ratacesc printe amintiri privesc poze,  acestea valoreaza cat un milion de cuvinte. In aventura mea pentru crearea unor momente “to last a lifetime” am dat peste echipa Moments2Last.

Cum altfel ai putea sa creezi momente speciale fara sa le imortalizezi intr-o fotografie? Practic, toata viata noastra (prezenta) se invarte in jurul unei “fotografii”, fotografii la mancare, la shopping, nunta, evenimente, etc., etc., etc. …

Sunt momente in viata cand ni se intampla lucruri de a dreptul minunate, alaturi de familie, de prieteni, poate chiar alaturi de necunoscuti, avand in vedere ca timpul este efemer, fotografiile ne raman si peste ani, cum s-ar zice “dupa ani si ani”. Oare cum ar arata viata noastra fara fotografie? Totul ar fi fad si lipsit de viata…

Fotografia contribuie la scrierea istoriei. Fotografiile transmit momentele. Sincere. Trairile. Mesajele. Adevarul. Iti mai aduci aminte cand citeai o carte doar pentru ca avea “imagini”? Nu-mi spune ca macar o data in viata ta nu ai facut acest lucru pentru ca nu te cred! Da, exact! Fotografiile joaca un rol foarte important in viata noastra si daca inca nu ti-ai dat seama de acest lucru ar trebui sa o faci! 🙂 O fotografie spune de fiecare data o alta poveste…daca este facuta de o persoana talentata. In ziua de astazi oricine poate fi fotograf, insa nu oricine poate transmite povestea din spatele unei fotografii.

In cautarea mea spre perfectiune, am gasit persoanele potrivite, ce iti transmit povestile mai departe.  E vorba de numarul magic – patru – , mai exact, 4 oameni dedicati, autentici si increzatori, gata de actiune in crearea unor momente de neuitat. Insa nu doresc sa va dezvalui tot, pe cei patru magnifici  ii puteti gasi online aici: www.moments2last.ro .

Sunt gata oricand sa iti creeze momente de neuitat si sa-ti duca povestea mai departe transpusa in fotografii, dupa cum spuneam, fotograf poate fi oricine, insa nu oricine  iti poate transmite prin fotografie o poveste.

Mai jos va prezint cateva povesti…

  1. Povestea mea

cats

2. Povestea lor

316961_594454363905325_2039323661_n

 

3. Povestea ei

xxxxx

II puteti gasi si pe facebook aici: Moments2last , fac o treaba minunata!

Credit photo: Of course, Moments2Last 

Aranjamente (poza 3): Beloved Events

Make up: Madalina Radu

Aranjamente (poza 2): by me 🙂

0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *