Bring on the night

by

Happy people, nu pot (încă) să spun oficial că am scăpat de raceală însă dacă mi-a revenit cheful pentru scris (am rămas în urmă) înseamnă că îmi revin ușor.

Dă-i play și ascultă. Pe mine m-a inspirat și “m-a urmărit” melodia aceasta încă de când am auzit-o în filtrul de pe Snap!

Bring on the night sau Bring on the happiness! Mai exact postarea aceasta este despre cum să te simți bine în pielea ta și să faci cu adevarat ceea ce iți dorești!

Iar astă seară vorbim despre HAINE LARGI! Da, ați auzit bine, haine largi!

bring on the night florentina rusev culottes bonprix cum purtam hainele largi

Personal, iubesc la nebunie (nu așa cu una cu două) hainele largi deoarece îmi oferă o senzație de lejeritate și de relaxare.

Toți prietenii mă întreabă de ce port haine largi?! AICI ȘI ACUM AVEȚI RĂSPUNSUL!!!

Îmi tot motivează alegerile. Pe motiv că am o greutate foarte OK  și nu mă înțeleg. Foarte bine, nici nu vreau să o faceți 🙂 .  Toți îmi pun aceeași întrebare…please, STOP!

haine largi bonprix florentina rusev blug culottes

Ei bine, de ce le port? Pentru că mă simt bine în ele, pentru că mă fac să mă simt eu.  Nu trebuie să port un decolteu sau o fustă scurtă pentru că mă încadrez într-un anumit standard sau pentru că pot! Da, le port și pe acelea dar când este cazul (deși acum – TRIST- le vedem peste TOT!)

Nu trebuie să ții cont de standarde când îți alegi îmbrăcămintea ci de ceea ce te definește pe tine. De ceea ce te face fericită! De ceea ce te face să te simți bine în pielea ta! Iar eu iubesc să mă simt free! Liberă, lejeră, ați înțeles acum?

În această seară am ales o pereche de pantaloni  (jeans) culottes de pe www.bonprix.eu, deși cu siguranță îmi venea mai bine mărimea S eu întotdeauna optez pentru o mărime mai mare, am ales M.

Blugi culotte îi puteți găsi aici, după cum bine știți și din postarea mea veche despre “Cum porți culottes?” aceștia se pot accesoriza foarte ușor și încă sunt în trend.

florentina rusev bonprix pantofi bonprix sandale culottes jeans

Ca să fie outfit-ul big size complet am optat pentru o cămașă stil boyfriend, blue cu dungi de la New Yorker iar ca și accesorii am ales sandalele argintii Body Flirt tot de pe Bonprix, pe care le puteți găsi aici.

sandale bonprix romania florentina rusev blogger

Dacă vă doriți un look sporty puteți opta pentru teniși sau alt tip de pantofi sport.

Tu ce preferințe ai în materie de îmbrăcăminte?

pantaloni culottes bonprix florentina rusev feel free

Ne recitim curând,

Florentina

 

OUTFIT

Jeans Culotte – Bonprix AICI

Sandale – Bonprix AICI

Cămașă – New Yorker

3

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *