Avene – Daily Ritual

by

Tocmai ce am terminat mini sesiunea de Yin Yoga (despre care o vorbim curând) şi m-am gândit este timpul povestim despre produsele pentru îngrijirea feţei nelipsite dingeanta mea”.

Sunt sigură ai auzit până acum sute de sfaturi despre cum îţi îngrijeşti faţa şi ai încercat tot atâtea produse pentru îngrijirea acesteia, unele cu rezultat, altele fără. Tenul este oglinda oricăreia dintre noi, iar factorii externi şi poluarea pot duce la apariţia iritaţiilor şi a altor probleme corelate tenului, astfel trebuie -i acordăm o atenţie sporită. Curăţarea tenului este fără doar şi poate cea mai importantă acţiune, mai ales dacă folosiţi produse de machiaj.

va pot răspunde la întrebarea: “Cum îţi îngrijeşti tenul?”, trebuie încep prin a va prezenta Gelul de curăţare Cleanance de la Avene. Doresc precizez toate produsele mi-au fost recomandate de către Dermatologul meu, Mihai (Hey, Mihai, I know you are there, Thank you 😀 ) care are grijă tot timpul ca pielea mea arate impecabil.

CLEANANCE GEL DE CURĂŢARE 

Produsul îl folosesc de aproape 3 ani şi încă nu m-a dezamăgit. Având în vedere am un stil de viaţă agitat, am căutat un produs care “lupte” împotriva agenţilor externi şi reducă efectele negative ale acestora.

avene

Este un produs fantastic! Îl aplic dimineaţa şi seară, dimineaţa ca gel de curăţare şi seara pe post de curăţare – demachiere, fără a mai folosi alte produse adiţionale. Are o textură uşor cremoasă, plăcută, fără săpun, puţin parfumată, ce curată delicat pielea…a, da şi reduce excesul de sebum! În contact cu apa, produsul se transformă din gel în spumă. Menţionez  doar cu acest produs demachiez, iar rimelul “dispare” la o singură aplicare a produsului în jurul ochilor. Folosit în fiecare zi/2 ori zi, 200 ml de produs ajung aproximativ 2 luni jumătate.

CLEANANCE EXPERT EMULSIE

Este o crema hidratantă special creată pentru a lupta împotriva imperfecţiunilor incipiente. Reduce roşeaţa pielii şi protejază pielea de bacterii, în plus şi aceasta reglează excesul de sebum. Are o textură uşoară, matifiantă, ce este absorbită rapid. Poate fi folosită pe post de primer. Eu o folosesc doar în cazuri extreme, când pielea mea îşi face de cap. puteţi observa cu adevărat rezultate notabile trebuie folosită cel puţin pe parcursul unei perioade de minimum 30 de zile.
Dacă este folosită în fiecare zi,  ajunge pentru aproximativ 25-30 zile.

111222

FOND DE TEN CREMA COMPACT

Prima dată când am achiziţionat acest fond de ten cred am ezitat de vreo 3 ori până îl cumpăr deoarece nu folosesc fonduri de ten cremă. Însă, după o discuţie de vreo 30 minute între mine şi farmacistă, despre calităţile Fondului de ten Compact Couvrance şi ale celui fluid, am decis îl cumpăr pe cel cremă. Da, a fost alegerea cea mai inspirată.

cats

Este un fond de ten ce acoperă imperfecţiunile în totalitate iar în urma aplicării acesuia obţii un machiaj uniformizat. Ca şi primer special pentru acest fond de ten, folosesc o crema (tot recomandată de către Mihai) de la Ivatherm, însă vorbim despre aceasta cu altă ocazie. Are o textură foarte plăcută şi un miros fin ce îţi aduce aminte de primii pomi înfloriţi Primăvara 🙂 .

Este rezistent la apă şi reglează excesul de sebum. Cel mai important la acest fond de ten este deşi acoperă uniform nu lasă aspect de mască. Are SPF 30 şi este disponibil în cinci nuanţe. Din fericire am selectat nuanţa potrivită din prima încercare. Folosesc nuanţa SAND, respectiv numărul 3.

Din nefericire…produsul se termină foarte repede, având doar 10 g, în mai puţin de 30 zile.

cats

PUDRĂ MOZAIC

Pudra este un produs auxiliar, ajută la fixarea machiajului este rezistentă la apă şi transpiraţie. Eu o folosesc pe post de blush sau pentru un conturing basic în vederea definirii machiajului.

Am ales (desigur) varianta Soleil sau Bronzer, mai exact are un efect auriu ce oferă o nuanţă de bronz natural. O folosesc atât pentru toată faţa, cu sau fără fond de ten, cât şi doar pe post de blush.

cats111

Captează foarte bine lumina şi rezistă pe faţă până la 12 ore. Este special creată pentru pielea sensibilă. Mie îmi plac la nebunie aceste produse de la Avene, vouă?

cats

Există o varietate de produse destinate curăţării şi întreţinerii tenului. Cel mai important este găsiţi produsele potrivite tipului vostru de ten. Fiecare produs acţionează diferit asupra pielii,  recomand citiţi cu atenţie prospectul fiecărui produs, deoarece s-ar putea aveţi surprize, acel ingredient nu fie “atât” de BIO precum se pretează a fi sau chiar conţină ingrediente dăunătoare în timp, tenului.

Acestea fiind spuse, curăţarea tenului este primordială atât dimneaţă cât şi seară.

🙂

 

Kisses,

0c1f7564-67a0-465e-8f8b-eceeffeddf38

 

 

 

5

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *