Provocarea verii #SummerYourself

by

Aoro by Notino aduce provocarea verii – #SummerYourself

Schimbare. Prezent înseamnă schimbare. Totul se află într-o continuă schimbare.

O nouă perioadă a vieții tale vine tot timpul cu o schimbare, mai mare sau mai mică! După cu spune și unul dintre citatele mele preferate: It takes one person to change your life. YOU!

Cum vara nu intră în viața mea niciodată pe ușa din spate am decis să o întâmpin cu schimbări radicale începând cu modul de viața, alimentație, organizare, stil personal, hairstyle și da, chiar și reorganizarea mediului de lucru și respectiv locuit.

Schimbarea nu vine niciodată singură iar când simți că este nevoie de o schimbare sfatul meu este să nu stai pe gânduri ci să acționezi în consecință.

Dacă aleg să mă uit în trecut, privesc zâmbitoare și observ că viața a fost plină de schimbări plăcute.  Știi ce?  Vara aceasta am ales să mă reinventez prin intermediul unor lucruri mici și mari pe care le-am schimbat radical în viața mea.

Am adoptat în această vară stiluri de machiaj pe care nu credeam vreodată că o să le port – în general machiajul meu este ales în concordanță cu starea mea de spirit iar produsele de machiaj le aleg în funcție de culorile outfit-ului meu.

Floraentina Rusev stil de machiaj aoro by notino aduce provocarea verii #summeryourself

Dacă în trecut alegeam un make-up intens iar apoi aproape 4 ani am preferat machiajul lejer sau no make-up “like”. Vara aceasta am decis să experimentez diferite tehnici de machiaj precum și de stil, ce a ieșit? Deeply in love!

stil machiaj clasic no make up produse machiaj de pe aoro romania notino

Schimbarile aduc o stare de spirit nouă, optimism și încredere în forțele proprii de aceea trebuie și tu să încerci să fii diferită în fiecare vară și să experimentezi lucruri noi! Dacă nu în materie de lifestyle și alimentație cel puțin legat de make-up, haistyle și ținute. Mai ales când acum ai de unde alege, online și offline!

Poate nu ești adepta schimbărilor, nici eu nu eram, ÎN TRECUT!  Fiecare personalitate a mea a reușit să mă surprindă placut, tu de ce nu ai experimenta?
Am început schimbările cu lucruri mici, mai exact: organizarea programului de lucru (8 ore – ca un om normal 🙂 ), reorganizarea și mutarea punctului de lucru pentru business, alimentație mult mai sănătoasă  (decât înainte) și “home made”, research pentru produse cosmetice online (având o piele sensibilă folosesc produse testate și cumpărate de pe website-uri de profil) mi-am acordat mai mult timp pentru shopping și am scurtat programul de muncă care poate ajungea și la 15 ore pe zi (yep…).

Te poti insipra din schimbarile vedetelor constant se reinventeaza pentru a fi mereu in atentia publicului sau poate te poti inspira chiar din ultimul concurs efectuat de AORO by Notino #summeryourself ce si-a ales castigatoarea recent.  Irina, câștigătoarea concursului ne-a aratat cum a trecut prin schimbari radicale atat in materie de look cat si in materie de make-up și a fost fericita câștigătoare a unui voucher în valoare de 900 RON!

alege sa te reinventezi cu aoro cumpara cosmetice originale de pe aoro notino romania florentina rusev

Cum este vară, vacanță și timp liber (nu pentru mine) poți începe schimbările din viața ta. Frică? Începe cu schimbări mici, poate un parfum nou? Ce zici de o aromă cu citrice pentru vară? Aroma mea favorită pentru vară este cea de la Moschino, o poți găsi  aici.

Sau poate o nouă culoare la păr? Eu am facut-o și pe asta. La început de vară am optat pentru un balayage, iar rezultatul m-a încântat.

FLORENTINA RUSEV SCHIMBARE DE LOOK AORO BY NOTINO

Sau poate ar fi cazul să încerci un nou ruj pe care nu ai avut curajul să îl încerci până acum?! Preferatul meu îl găsești aici.

Oricare ar fi alegerea ta, adu-ti aminte că schimbarea începe întotdeauna cu tine. Adoptă un look pe măsură!

Look minimalist, romantic, office, clasic, boho, street style, casual, disco sau hippie-boem vara aceasta le-am abordat pe toate! Nu oricine se poate bucura și poate adopta toate aceste stiluri. Fii versatilă. Îndrăznește să fii diferită cu fiecare vară și descoperă-ți stilul.

provocarea aoro summeryourself notino romania florentina rusev

Lasă-mi un comentariu și spune-mi cum te-ai reinventat în această vară?! #summeryourself #notino #aoro

6

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *