ALL EYES ON YOU: SKIN – Fond de ten LR Deluxe Perfect Wear

by

Ready for a unique SUMMER? Pentru ca eu sunt! Cei drept, mi-a fost putin greu sa aleg produsul favorit pe care sa il prezint, insa astazi va invit sa facem cunostinta cu fondul de ten by LR Cosmetics – Deluxe Perfect Wear Fundation.

cats1

Da, prietenele mele stiu ca am cumparat cam tot ce se poate cumpara (in ultima perioada), poate de la vreme? 😀

De curand am auzit de LR Cosmetics, asadar am achizitionat, printe alte produse si acest fond de ten..m-am gandit sa vi-l prezint si voua.

Machiajul fetei este foarte important pentru mine, de aceea produsele de calitate sunt un “must”. Nu stiu cum sunteti voi, insa eu imi adaptez rutina de machiaj in functie de temperaturile de afara.  Tinand cont de faptul ca am o piele foarte pretentioasa si sensibila, m-am gandit sa aleg varianta Deluxe, nuanta Light Beige, desi nu stiam daca sa aleg varianta aceasta sau sa cumpar fondul de ten crema – LR Colours. Cred ca stiti deja ce am ales!

cats3

Cand imi aleg produsele de make-up pentru nivelul fetei tin cont de doi factori foarte importanti: fondul de ten sa nu ofere un aspect de masca si sa fie un fond de ten cu SPF.  Deluxe Perfect Wear Fundation de aceea m-a cucerit, deoarece are factor de protectie 37 si nu lasa aspectul de “masca”, plus ca mie imi place foarte mult aspectul natural iar acest fond de ten se adapteaza perfect cu pielea. Are o textura matasoasa, parfum fin, soft si ce este cel mai important (in caz ca aveati alte asteptari) acoperirea este medie.

cats2

Anyway, “la vara”, dar si acum cand temperaturile inca sunt la pragul de “normale”, piesa de rezistenta a unui look reusit si natural, este fara doar si poate, fondul de ten! De aceea este foarte important ca fondul de ten ales sa fie ales in concordanta cu temperatura de afara, cu tipul de piele, precum si cu ceea ce iti doresti de la acel fond de ten. Chiar daca fondul de ten se comporta foarte bine in raport cu piela mea, nu aplic peste acesta niciun alt produs, gen pudra iluminatoare sau concealer, deoarece mi se pare “prea mult”, nu imi place o fata incarcata.

Recipientul este foarte elegant, usor de purtat in geanta sau in portfard, are pompita (nu-i plac fondurile de ten fara pompita deoarece tot tipul folosesc mai mult fond de ten decat este necesar 😀 ) si este disponibil in 6 nuante: Porcelain, Light Beige, Beige, Dark Beige, Beige Noisette si Hazelnut. Dupa cum v-am spus, a mea este Light Beige si se adapteaza perfect pielii mele.

In prezent este disponibil la reducere, la pretul de 109.9 RON fata de 138.90 RON si il puteti achizitiona de pe website-ul http://www.lr-romania.ro/.

P.S: Pentru ca am primit foarte multe intrebari referitoare la rutina mea zilnica, o sa revin cu o noua postare referitoarea la aceasta! Stay tuned!

Happy Shopping! 🙂

Logo-gold

 

0
No tags 1 Comment 0
1 Response

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *